Slib daný půlnoci
Mámivá noci, naplněná sněním!
Chci stát tu a nyní bez pomoci
a ráno pak usnout s odpuštěním.
Čarovná noci, proklínaná bděním!
Mám hvězdy snad počítat v bezmoci
a lásku svou pohřbít s kuropěním?
Úkladná noci, provázená hřměním!
Chci snít tu a slibovat s půlnocí,
že lásku v hněv nikdy neproměním.
Přečteno 427x
Tipy 18
Poslední tipující: Teop, modrá..., Bíša, Mbonita, Zasr. romantik, NikitaNikaT., Psavec, hašlerka, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)