Vzpomínám (rapový text)
Anotace: Rapový text o seznámení a pocitech věnovaný Fipince
Vzpomínám na to,
kdy jsem tě potkal.
Technicky vzato,
jak náš vztah počal.
Když jsem tě uviděl
na tom koncertě.
Asi jsem necivěl
zrovna decentně.
Jinak to nešlo,
bylo to nádherný.
Kéž by to vyšlo,
bylo to vzájemný.
Pak jsem ti napsal
číslo na ruku.
Tajně doufal,
že pujdeš mi po krku.
Jak jsem doufal
se i stalo.
Sms dostal,
tohle v ní stálo.
Ahojky to jsem já
upíří Miška.
Jen ti chci oplatit
to dávání čísla.
Přišli další,
mi dva si dali sraz.
Vyslík tě do plavek,
na záda psal ti vzkaz.
Jsi moje vílá,
nejhezčí z nejhezčích.
Chytrá a milá,
kvalit těch nejlepších.
V tebe mám víru
dodáváš sílu.
Přímo na žílu,
z té já žiju.
Jsem v opojení
je mi krásně.
O našem propojení
skládám básně.
Občas se rýmují
Občas ne.
Avšak vyjadřují,
O co mi jde.
Jde mi o to,
Jak mám tě rád.
Právě proto
Chci sit tě brat.
Na Rivcu byli,
o sobě snili.
Spolu plavali,
Po sobě koukali.
Ve vodě machroval
před krásnou slečnou.
Jen abych zaujal,
stala se vděčnou.
Přijala pozvání
do čajky modré.
Na pokec poznání,
bylo to dobré.
Vlasy rozpustila,
rukou je projela
potom promluvila,
kéž by mě vojela.
Hned další den,
jsme se viděli.
Do lesa šli,
krásně se líbali.
Byly to překrásný
slaďoučký rtíky,
polibky hedvábný
s příchutí žvýky.
Zůstali v objetí,
nabrali sílu.
Krásné to prokletí
v tebe mám víru.
Jsi moje vílá,
nejhezčí z nejhezčích.
Chytrá a milá,
kvalit těch nejlepších.
V tebe mám víru
dodáváš sílu.
Přímo na žílu,
z té já žiju.
Jsem v opojení
je mi krásně.
O našem propojení
skládám básně.
Občas se rýmují
Občas ne.
Avšak vyjadřují,
O co mi jde.
Ty umíš potěšit
svůj názor říct.
Problémy vyřešit
vyjít mi vstřic.
Jsi prostě úžasná,
patříme k sobě.
Slečna jsi překrásná,
už ho mám v Tobě.
Jsi fakt kouzelná,
plníš má přání.
Prosím zůstaň
na vždy mou paní.
Budeme spolu žít,
budem si užívat.
Ty horší chvíle
Společně přežívat.
Zažívat chvíle
Plné úsměvů.
Budou to míle
Vášnivých projevů.
Projevů o lásce,
kterou cítíme.
Projevů o tom,
Jak se vidíme.
Já tebe vidím
tůze nádhernou.
Vzrušením šílím,
Stojíš-li přede mnou.
To není vše,
Sympatie máš.
O to mi jde,
Proto mě znáš.
Jsi moje víla,
Nejhezčí z nejhezčích.
Chytrá a milá,
Kvalit těch nejlepších.
Proto Tě zbožňuji,
Chci tě tu mít.
Strašně tě miluji,
Chci s Tebou žít.
Přečteno 467x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)