Stýskání
Anotace: být tak ten deštíček
Po deštivém obláčku posílám pozdravení,
Ty jsi tak daleko a mě zbývá jen snění.
Jak krásné by bylo, místo si vyměnit,
doletět nad Tebe a v déšť se proměnit.
Zmáčet Tě celého, od hlavy až k patě,
pomalu stékat a šeptat... miluji Tě...
Přečteno 638x
Tipy 29
Poslední tipující: Helena Lovecká, Sweet KiWi, vodnař, CRASH, betmen71, zelená víla, janewe, Mraveneček, Psavec, Házté, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)