Sním jen...
Anotace: tato basnicka neni spatná, ale mam uz i lepší Niki
Mám tě moc ráda,
ale je tu jedna vada.
Co tak koukáš?
Jsi super fešák!
Mé pohledy,
jsou jak pro bohy.
Ale za to ty!
Nejsi ani tý dobroty....
mít nějakej zájem,
projít společným rájem.
Tak sním jen...
sen za snem...
Komentáře (1)
Komentujících (1)