Poznání
Při noci,
při svíci
hořící.
Jsem zde a pryč.
Ztracená sama v sobě
nalezená v druhých.
Po svítání,
pro vstávání,
rozjímání.
Jsem tam a tady.
Objevená v zrcadle
utíkajíc do dálek.
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: aniger, enigman, Mbonita, CULIKATÁ, Mraveneček
Komentáře (0)