Pocit....
Anotace: Pocit.... co jen pocit může být?
Pocit z Tvého obejmutí,
pocit co mě nikdy nedonutí,
zavírat před Tebou oči.
Pocit, co hlavu mi točí.
Pocit, že se podívám,
pocit, že se Tě i dotýkám
Pocit, že já nejsem Ty
pocit, že zachytím Tvé doteky.
Pocit, že patřím Ti celá,
Pocit, že s Tebou žít bych směla,
Pocit, že jsi můj život,
pocit, že patříš do mých novot.
Pocit ten pocit budu mít stále,
pocit, že vězíš v mé hlavě...
Přečteno 481x
Tipy 16
Poslední tipující: Pevya, zelená víla, blue, carodejka, al-pacino, Mraveneček, Patrik Mališ, Mbonita, CULIKATÁ, Divoženka1
Komentáře (7)
Komentujících (7)