Laskání
Dotkni se mé kůže
Dotkni se mého těla
Rozkvetu jak růže,
vždyť víš, že jsem tě chtěla.
Dotkni se mého jazyka
Dotkni se mé vůně
Můj do úst k tvému zavítá
a moje nitro stůně.
Dotkni se mně svým tělem
Dotkni se mě svou duší
Já milovat budu tě cele
a ke smutku budeme hluší.
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: betmen71, aniger, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (0)