Ukameňovala..
Ukameňovala ma hviezdnym prachom
prefackala dlaňou, v ktorej má srdce
spŕškou sĺz bubnuje mi ako hrachom
na obe plecia od bozkov horúce..
zažívam tento sen, iba ak vo sne
že ľúbi ma, ak, len v ňom je to pravda
a keď mi telo do svitu neobschne
takým snom uverím, že má ma rada
lásku jej v slnečnom kúpeli vrátim
na pravé poludnie - vtedy nesnívam
v ružovej záhrade, pod slnkom zlatým
pred ňou city do snov nepoukrývam
Přečteno 322x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Simísek, hašlerka, labuť, Flamy, Lota, Elza511, Sima, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)