O...
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=KdYTDeOpGaw
Na chvíli se zastav pod
mým oknem.S kytarou a
bez not,zpívej o mně...
Že králem by jsi chtěl
být a mou podobu si
na mince vyrazit...
Do spánku složit kousek
sloky o našich týdnech
kde v řekách se bosí
chodíme brodit...
V trávě co se rosa třpytí
Z pampelišek svazuješ
jemné kvítí..
Pak skláníš se nad mou
hlavou a šeptáš mi budeš
pořád malou Katkou...
Přečteno 472x
Tipy 25
Poslední tipující: Bíša, Vanilková Ninja, betmen71, UCET KE ZRUSENI, CORONATION, Niky88, mida, Chico1, Psavec, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)