Květy srdečníku
V životě po mnohém toužíme.
Po šperku, slově díků,
však nejhezčí dárek od muže
-KVĚTY SRDEČNÍKU
I v době, kdy hejno odlétá..
mráz ovládne kraj snílků..
Tam čas lásky rozkvétá,
kde KVĚTY SRDEČNÍKU
Nažloutlé lístky opadnou
i v rukou odborníků.
Pocity viny uvadnou..
Jen s KVĚTY SRDEČNÍKU
Až kořen nemoc ovládne,
stop bolest v kapesníku.
Jsou děti lásky proradné
ty KVĚTY SRDEČNÍKU!
Přečteno 1386x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla
Komentáře (0)