Nemám
Anotace: pro mé dva jedinné.., aby věděli jak mi je
pojd si se mnou povídat
chtěla bych tě - budu psát
láska je - mám tě rád
chtěla bych - mám hlad
nemohu mluvit
něco mě nutí
býti zticha
následuji sílu - do mě proniká
---------------------
vem si a nelituj chvíle
co byla
"mám tě rád"
proč musím mlčet se ptám
sama odpovídám
nic nemluvím
neb nemám
M.
-------------------
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, labuť, Psavec, Larey, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)