....Láska....
Anotace: ...chceš cítit mou přítomnost....
Vyznávám se z hříchů světa!
O čem vypovídá tato věta?
Vyznávám se z hříchů světa!
Jsem " LÁSKA " a prosím za člověka!
Na rtech máš údiv, proč právě já?
Jen já znám ta místa,
tu malou skrýš,
kde láme se tato věta
v tom o čem právě sníš!
V srdci Tvém teď cítím ticho,
smutek a snad i žal?
Vidím,že trpíš,trpíš tiše dál!
Po tváři mi slza stéká,
já znovu tu prosím za člověka!
Jsem láska, jsem srdcebol,
jsem vzdálená i blízká,
jsem střípek Tvého štístka.
Bezemne jen světem bloudíš,
něco jako něžný vánek,
svou píseň si smutně foukáš
a myšlenky přeruší jen spánek.
Tak se už nevzpírej,
do boje se dej,
vím,že chceš cítit mou přítomnost
a já slibuji,
že budu ve Tvém srdci stálý host.
Komentáře (4)
Komentujících (3)