i co tě nepálí, has... hlavně bez pohrom
.
devětkrát měřit
než jednou na chvilinku
vzít do rukou pilku...
aby nebyl pařez
kde košatí se strom
z domku aby nezbylo
jen na psí boudu
a místo lodi nebyl prám
(těžko pak na něm...
proti proudu)
ani sirky nebrat k hrám
(brát ohledy na les)
a taky žádné výbušniny
(aby ráj zůstal rájem)
něžným světlem plašit stíny
(obarvit je na bílo)
nemít hlas jako zbraň
a nelitovat žádných vteřin...
amen, tak se staň
.
Přečteno 501x
Tipy 27
Poslední tipující: V.N.Losinský, Actafool, Jana M., Jiří I.Zahradník, Zdeněk Farkaš, jedam, enigman, pejrak, danav, Levandule, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)