Smíření
Ženy toužící,
muž s nožem stojící.
Jedna jak sen, jedna jak skála,
jedna si ochrany tvojí žádá.
Tvé srdce bijící,
svědomí řešící.
Slzy a výčitky utišíš brzy.
Sen tvůj si ponecháš a to mě mrzí.
Skála stojící,
větru se smějící.
Nůž kámen hladí, ostří si brousíš
a kameny v oblázky změnit zkoušíš.
Logikou žijící,
lásce se bránící.
V kameni vryp a nůž ostří zkalené.
Kdo z očí sejde a kdo si pak vzpomene?
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ, aniger
Komentáře (0)