včera, dnes a zítra
v odlescích tvých očí
spatřuju
všechny ty včerejšky
jež zmizely v běhu nových dnů
ráda v nich vidím slunce,
květiny všech našich snů
vzpomínky jež se nestaly
a přesto jsou
mé představy
o všech zítřcích
o kterých jsme mluvili
kdysi
a je to jak včera
jak dnes a zítra
kdy já byla zcela
tebou pohlcená
a ty pohlcen mnou
.
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Sima, aniger
Komentáře (1)
Komentujících (1)