Zpátky k pramenům
Zasetá ve Tvých vzpomínkách,
kořínky v mysli uchycené,
plazím se ve Tvých trhlinkách,
rozkvétám v duši odhalené.
Sílím projevy důvěry,
zacelím díry hebkým mechem,
slzy, jež v řasách ulpěly
vysuším zklidňujícím dechem.
Vracím Tě k našim pramenům,
léčivou vodu nesu v dlaních,
rozlévám lásku před náš dům,
navždy se vsákla v době zrání …
Přečteno 480x
Tipy 45
Poslední tipující: TetaKazi, poustevník Jirka, zelená víla, Labanda, enigman, vodnař, Niky88, Kars, Dota Slunská, Zasr. romantik, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)