inzerát
Anotace: ... soutěžní na slovo "inzerát" ...
.
Inze rád já cokoli slíbím
zlaté ryby šupinu
či hodinky s vodotryskem
vedle ní spočinu
snad v čase blízkém
ne vzdáleném
budu jí opěrným ramenem
a jistotou při vratkém kroku
vždycky jí přidržím dveře
pod deštník ji schovám
předvedu ji známým na opeře
s ní každá sklenka
bude křišťálová...
však moje žena
jmenuje se Lenka
a podobá se sfinze
tak si dávám inzerát
na nositelku kouzelného jména
a první dívce Inze
odpovím Zn: tuze rád
.
Přečteno 477x
Tipy 48
Poslední tipující: CoT, V.N.Losinský, Actafool, Divoženka1, Jana M., Skywalker, Holis, enigman, pejrak, Štěpina G, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)