Barikády citů
Dvě věty,
napsány na polštářích,
nebyly otázkou ani odpovědí.
Napsal je,
neznámý baron Frank Sontag,
ale vedou se různé řeči,
a intuitivní rozhlas
hlásí:
"Na barikády citů,
řeky a moře se spojují,
a nepřejte si,
ať se odďělí.
Dávejte pozor,
Hniloba se válí všude.
Zavřete brány.
Zhasněte lampy.
A čekejte,
až přijde,
Legie milenců,
milióny let."
Barikádník,
dává povel
"Nestřílejte".
Komentáře (0)