Právě teď vím, jaký to je
vím, jaký to je,
topit se sám v sobě.
vím, jaký to je,
nevěřit tobě a ani Tobě.
jenže právě teď se,
navzdory velikýmu strachu,
pomaličku obnažuju
právě teď jsem snadnej cíl
a když dobře zamíříš,
nemineš
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: Catie, Mraveneček, Fighting Dreamer
Komentáře (0)