Rekomando
Anotace: Pošťácká - dlouho jsem ji neviděl.
Posílám pozdrav
po kapkách deště
pro tebe miláčku
já chtěl bych ještě
Posílám pro tebe
hubičku malou
chtěl bych si pohrávat
s tou tvojí slanou
Posílám co mám sil
zkoušel jsem obě
ruce už bolí mě
neskončím v tobě
Posílám pozdrav
v kapičkách vody
lásko má vydržím
života svody
Pošlu ti balíček
v něm kousek sebe
až šňůrku přeřízneš
snad poznáš nebe
Přečteno 352x
Tipy 17
Poslední tipující: Zasr. romantik, René Vulkán, hašlerka, Niky88, NikitaNikaT., ta.cupka, Psavec, danav, Pevya, Květka Š., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)