Anotace: jsou to mi ale někdy pocity...
Dychtivý počin.
Tak či onak jistý obdiv
18.10.2013 22:35:44 | kudlankaW
Mrtvá důše co plná citu byla
jednou po ránu se převtěliva
a lože bylo plné okvětních plátků růží
a ten koho milovala vzal prostěradlo
a vyklepal ho z okna by manželka nic nepoznala ...
13.04.2011 13:51:00 | kasparoza
... kdysi,snad
má duše chtěla umírat ...
Neboj,Majdalénko,bude jinak a bude LÍP!
13.05.2010 13:47:00 | Zefi
To jsou pocity, které svádí srdce a duše proti realitě a rozumu... a bohužel ta druhá polovina často vítězí...
13.05.2010 09:25:00 | labuť