Niagárské potůčky
Niagarské potůčky
Tony se míjí a odplouvá loď,
hlava je složená v dlaních.
Mrazivý stéká z tváře pot.
Žiji utopena ve vlastních přáních.
Denně prosím sluneční svit,
by chvíli hladil mne po tvářích.
Z přímého jasu, zbyl odlesků třpyt,
jen ta hlava svěšená ve dlaních.
Pichlavý pohled jeho ponurých očí
ulpěl na zraněném srdci
a nebe niagarskými potůčky brečí
přes kapky volám – „Přijdi princi!
Přečteno 455x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Any 4, BARBYE, aniger, Mraveneček, CULIKATÁ, Niky88
Komentáře (3)
Komentujících (3)