Anotace: -¨¨-
Já polibek ti v klusu dávám,
posílám ho éterem,
snad doručí jej stránka modrá,
ubrus ? - ten pak vyperem.
:-)) Ahojky Bobi
02.06.2010 13:00:00 | bobi bobie
na mě dýchlo souznění.. mám ráda lidi s mojí krevní skupinou a tys to moc krásně vyjádřila ..
16.05.2010 19:27:00 | zelená víla
světlem být co za majákem
mlžnou zdá se vidinou
hukot jen za prázdným vlakem
v šálku kávy ssedlinou
zástavou, ta nad vojákem
snad garancí je jedinou
že polibky pod času zrakem
se s loňským sněhem rozplynou
:o)
Jiří senior
14.05.2010 07:10:00 | j.c.