Víla
Anotace: Nenič, nešlap, nelámej...
Víla vytržená z lesa.
Srdce křehké
na cáry rozedrané.
Vhozená do víru velkoměsta.
Snaží se,
chřadne, hyne.
slza něžná z oka kane.
Stále čeká, čeká, že se něco stane.
Ale ono se nestane
marně svou duši konejší.
Včerejšku neumírej!
Vrať mi sílu!
Dnešku, volám a prosím,
dovol mi, vrátit se zpět...
K Tobě...
Přečteno 413x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, Mraveneček, nejsembásník, labuť, a_tao, Psavec, Zefi, CULIKATÁ, Krásná Princezna
Komentáře (4)
Komentujících (4)