Dýchám, miluju, usínám, pláču!!!

Dýchám, miluju, usínám, pláču!!!

Anotace: Jedna hvězda zhasne, nová začne zářit. Hádej která bude, jen Tebe chránit.!?

Dýchám...
jen když jsi semnou.
Dýchám...
jen když mě Tvé ruce v náručí hřejou.
Miluju...
Tvé krásné oči.
Miluju...
když se svět s námi točí.
Usínám...
jen když mě tiskneš v noci k sobě.
Usínám...
když vím že patřím jen Tobě.
Pláču...
Ty mě polibkem od trápení osvobodíš.
Pláču...
a jen Ty mě utěšíš.
Jsem stvořená pro lásku,
a ta patří jen Tobě.
I kdyby náš vztah držel jen na vlásku,
budu stále žít jen pro Tebe!
Autor Cherryberrygirl, 13.05.2010
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí