Jen jeden den s Tebou je pro mě tisíc dnů.
Anotace: děkuji náhodám, za to, že tě mám...
Kytici růží za dveřma mám,
kartička v ní, ať lásku Ti dám!
Tolik nečekaných náhod, tolik zvláštních cest,
Tebou se lásko voňavá, životem nechám vést!
Toužím jediného věrně milovat,
Toužím už nikdy neplakat!
Stači jen malý náznak a hlavu z Tebe ztrácím.
Lásku, něhu, sny i touhu ráda Ti vracím!
Mně ke štesti naprosto stači,
vědět, že Tvé srdce s mým stejně kráčí!
Zkus zapomenout na všechno zlé,
i když cítíš, že to bude nestálé!
Jen jeden den s Tebou je pro mě tisíc dnů.
Jen jeden sen s Tebou je pro mě tisíc snů.
Když jsi při mě, pojď a drž mé v náruči!
Ve Tvých rukou cítim se v naprostém bezpečí!
Mám štestí, protože Tě lásko mám!
Děkuju náhodam za to, že Tě znám.
Přečteno 471x
Tipy 12
Poslední tipující: BARBYE, zelená víla, střelkyně1, labuť, CULIKATÁ, Zorenka Ježková, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)