Nic dobrého
Temnota a chlad
této květnové noci
vítr ze severu
k nám pomalu přichází
nebezpečí kolem nás
je skryto za zdmi
tohoto domu
déšť a bouře
blesky tančí kozáčka
jen má prázdnota
chybí mi
nahá dívka
přízrak
striga
démonka s pentagramem vyrytím
na svých zádech
čarodějnice z ostrova
plného čtyřlístků
slovanská divoženka
co by zahřívala
mé tělo
na pokraji propasti
vím
že šílenství mám v sobě
bez lásky
bez milování
sem vyprahlý
jak studna na poušti
prázdná láhev vína
vypitá před půlnocí
ztracená troska
zmatená sama v sobě
hledající útěchu
okouzlení tou jedinou
jejími stehny
jejím klínem
růžičkou v rozkvětu
ďábelské pohnutky
touhy po hříchu
zatracené prokletí
zmatené smysly
vím kdo je za tvou tváří
jaký démon touhy se skrývá za tebou
ale prosím přijď s bouří
ať mě zbavíš mého šílenství…
Přečteno 285x
Tipy 27
Poslední tipující: Mišpule, Psavec, enigman, Mraveneček, Květka Š., E.deN, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)