Skládáš se mi
Skládáš se mi
vyplněna časem lásky
do vláčných vteřin
kdy voní ještě nocí
horké svítání
na probdělém lůžku
z akátového dřeva.
Skládáš se mi v náruč
vyplňuješ svítáním oblohu
na probdělém lůžku
odkopané cáry
křídla nevinnosti
zmuchlaně zmáčená
peřím z oblak
krápáním z nás.
V pokoji ticho
mezi vzdechy
sametově něžný výkřik
přeložený jazykem
z lůna do řeči
vepsané v bedra
zatnutými prsty
hladkým teplem dlaní
vyvázaný v kůži.
Neubývá krásno
na chuti i na jazyku
voníš z prstů
rosou po dešti
skrze dlaně akátů
prosvítáš v polibcích
přivolávajíc nám slunce.
Skládáš se mi
do příběhů o životě.
Přečteno 867x
Tipy 57
Poslední tipující: januve, Gabrielle, jitka.svobodova, Jiná, divoska_jaja, Házté, Zasr. romantik, Elisha, Rolnička, Agniezka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)