Přijď!
Anotace: Přivolaný přišel
Těším se na podzim
kdy slupky z ořechů
ruce obarví ti
jak tvoje ryba
v síti svá prsa
věší.
Toto léto v této zemi
je mi záhadné
vždyť slídí hadi bílí
a jen občas se zašklebí
na nebi medvědi lednoví.
Na sesli nesedí ďas
Jen pohrdaví lidi v podhradí
radí těm co neradi si hrají
na harmoniku Čas.
Sledi sedí s kabanosem
na podnose
Odnese ho oholený host
O holi.
Jestli ho volali?
Dost!
Přečteno 363x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Sima, malá slečna, HarryHH, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)