S názvem
Anotace: Tak nějak se mi snad chtělo něco postavit do podoby pořádnýho kýče,jídla pro laiky.Ale tak nějak se mi to nepovedlo...nu,posuďte sami
Předběhli ticho,
a poté se nesli
v letu
nad Zemí samotnou.
A též spolu
sestoupili
pod otisky stop
a tam chytali
vodu z okapů.
Já,věčný amatér,
stín bílých perutí,
s hlavou plnou děr,
od kulek deště.
Prosila o další den.
Tak proč jsi pršel málo?
A teď v duchu prosím:
„Příteli,
svitem hvězd
mi nezavírej oči,
teď,
když je to naposled…“
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)