Anotace: a dál už nic.Jen smutek a vzpomínky zůstanou.Věnováno všem dvojicím, které se museli rozejít.
Sbírka: Zklamání.
Tvé jantarové slzy
když kanou tiše na polštář
ty ptáš se, brzy, proč tak brzy?
On nevidíce tvoji tvář
pak musel jíti ulicí
a z sychravého rána
jen ochutnáš tu kávu vonící.
A ty tak sama,
jen vzpomínáš...
Proč tak brzy, on musel navždy odejít?
Tvé srdce po noci probdělé
a nemajíce ten svůj klid
se zdá jen lehce zpuchřelé.
Proč tak brzy jen musel navždy
odejít...
Nic není zbytečné, i rozchod, pokud je nutný, je cenná zkušenost pro pevnější základy dalšího vztahu.. ST
05.06.2010 21:59:00 | Koza
No,je to moc pěkně rozepsaný...líbí se mi styl a duše,jenž do toho byla vložena!
14.05.2010 22:33:00 | Zorenka Ježková