Vyznání :)
Anotace: toužím po tobě..:P
V opojení jisté nejistoty
upadám do snění
v kterém,
konečně,
políbím tvé rty,
nepřejíc si probuzení.
Pod nočním nebem mrazivým
utkám si z přání tebe
lásko má,
parfémem vášnivým
provoníš celé nebe.
V uších zní písně opojné
v krvi se láva bouří
příteli
srdce je raněné
srdce, co touhou mou hoří.
Přečteno 410x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Psavec, JEIDY, Bíša, Házté, Matty09, a_tao
Komentáře (1)
Komentujících (1)