Kousky lásky...
Anotace: Kousky lásky co mi dáš, ve mě krásně ukládáš...
Chtěla jsem víc, než mám,
někoho, komu svou lásku dám!
Na lásku už nevěřím, teď jí cítím,
láska je mým životním kvítím.
Teď už nejsem sama a Ty sám,
jsi jediný, komu svou lásku dám!
Ty máš mě a já mám Tebe,
stejně jako slunce má své nebe.
Kousky lásky ve mě ukládáš,
jsou to ty chvíle co mi dáš.
Cítím lásko blízkost Tvou,
miluji Tě a ne jen náhodou!
Já mám štěstí, že poboku Tě mám,
teď Ti něco povím a Ty pochopíš sám.
Žádnejch z mých dnů bez Tebe nic neznamená,
vedle Tebe cítím se já spokojená!
Jsem kousek Tvého já,
jsem blízká i Tvá vzdálená.
Jsem jedna z Tvých cest,
tak nech se mnou vést.
Přečteno 444x
Tipy 29
Poslední tipující: Gabrielle, PANGÁSIUS, Zorenka Ježková, ilona, zelená víla, Psavec, Mbonita, hašlerka, Bíša, Kubino 2, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)