Slovník cizích slov
Anotace: hledám v překladu
Mé rty jsou plné něhy
Jsi smädný po mojich
bozkoch...Píše z jiné věty
že srdce ti žalem prasklo
Bozkáváš ma na pery a velmi
Ti búši srdce...Jsi tak náhle
nesmělý a přesto zní to sladce
Vraj mám krásny hlas a znie ako
zvonček...Nikdy jsi neřekl zavolej
tak proč být štěstím strůjcem
Som len pre teba krásna,vraví
sa vo vetách...Proč hledám ve
slovníku cizích slov,co vůbec
vlastně ...ZNAMENÁM....
Přečteno 410x
Tipy 21
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, enigman, symphonicsoul, Psavec, Chico1, Bíša, betmen71, mida, Niky88, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)