Poslední májový polibek
Anotace: Trošku jsem se nudila, a trošku vzpomínala. Prosím komentujte ale berte to s nadhledem. Jsem opravdová amatérka v psaní básniček ;)
První jarní květ, vykvetl na třešni
1.května bylo datum dnešní.
Všichni okolo chodili, ruku v ruce
Doufal že přijde, věřil její záruce.
Seděl a čekal tam v mokré trávě,
přemýšlel o životě a teď to šlo hravě.
Doteď byl sám ale i jemu přišla láska
Z dálky jak stín ale z blízky tmavovláska.
Přišla blíž k němu a vlasy jí vlály
Pouze chvíli vedle sebe mlčky stáli.
Pod rozkvetlou třešní polibek si vzal
Byl to ten poslední co jí kdy dal.
Ten první květ, co vykvetl v máji
bylo to, to poslední co je spájí.
pomalu se utrhl a padal k zemi
přišel si zrazený, zrazený všemi.
tak jako den, končila i láska
ten cit se roztrhl jako tenká páska
Poznal její krásu a poznal ten cit
Nebyl už důvod proč tady žít.
Přečteno 546x
Tipy 23
Poslední tipující: Rootness, Jeff, tato22, kasparoza, Cataliina, Gabrielle, Jeronym., CRASH, Elisha, Sima, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)