Vážená dámo.
Sice jste poslední v autorech, kteří začínají na písmenko "S", nicméně kvalitativně je to přesně naopak. (a to neplatí pouze pro písmenko "S"...). Věřím, že vás jednou osobně poznám, neboť když o někom řekne paní Cecilka, že je originální a výjimečný, pak to musí být pravda...
Rád bych vám v novém roce popřál hodně zdraví, štěstí a spokojenosti. A také trochu toho pocitu zmaru, klamu a nešťastnosti jako takové, protože to jsou ty pravé pohonné hmoty pro kvalitní věci-básně (samozřejmě tím nechci říci, že vám přeji něco nekalého...).
To vám přeje váš přítel
JirkaS
30.12.2005 16:46:00 | JirkaS
četlo se to jedna báseň ...díky za přáníčko..a ahhojky...btw...mám tě na listu icq ale vůbec tam nejsi jakto ?
23.12.2005 14:48:00 | sköld
Vybavilo se mi jediné...
jak to už Anička napsala...
na rodné planetě jsem snad mezi vámi
přistála... :o)
23.12.2005 14:30:00 | Cecilka