hvJEzda
Anotace: Láska je větší než příval slov. O lásce se nediskutuje. Láska je. Antoine de Saint-Exupéry
Kapky deště jemné jako prach
Vítr co řídí místo jejich skonání
Vzduchem šíří se lidský strach
Utíkáš, on tě dohání
V touze po nejzářivější hvězdě na obloze
Hvězdě, která dá noci jas
Nastala mezi námi ta eroze
K sobě jedině přes hluboký sráz
Přemýšlet o tom co by kdyby
Je jako staré děvka s holí
Kouzlem napravit své staré chyby
Nemůžeš, i když tě to hodně bolí
Pod jednou oblohou
Z bezmoci blednu
Dvě duše co nemohou
Splynout v duši jednu
Přečteno 431x
Tipy 14
Poslední tipující: Rootness, malá čarodejnice wiggová netopýrková, susana načeva, Divoženka1, labuť, Psavec, malá slečna, Boudicca, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)