Model krásy
Sláma místo vlasůů
skví výjímečnou
elegancí.
Namísto očí korálky,
tak průzračné,
že se v nich snadno ztrácí.
Motýli místo řas,
tak nekonečně hravých
a babmbulku,co vystřídala nos
půvabných a svůdných paní.
Rty, jež líbá múza po ránu.
Rty,co voní po jaru.
Tvé rty,oči,vlasy,řasy
stály modelem při zrodu krásy.
Přečteno 437x
Tipy 15
Poslední tipující: Labanda, HarryHH, Zorenka Ježková, Elza511, zelená víla, Psavec, Mbonita, Čoki, CULIKATÁ, rezina, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)