Ještě mi scházíš
Beru to tak,
že kdyby ti na mě
záleželo,
tak by si napsal..
že jo?
V oblaku
vodní páry
dávej si pozor
na mý spáry
doprovázený něhou
...
Po týdnu
plném očekávání
se mi ozval,
jestli nechci
zajít do kina.
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š., rezina
Komentáře (1)
Komentujících (1)