Anotace: Pár veršíků pro jednu slečnu, která také hledá svou druhou polovinu srdíčka.
Chi Chi. Bohužel to tak nedopadlo. Dnes je vyjímkou zaujmout veršíkem. Ale jsem zatím začátečník, tak se časem třeba dopracuji k básnické dokonalosti a ženy mne budou o verše prosit. :)
16.05.2010 20:42:00 | Zlomené srdce