Zvláštní výrobek
Pomalu tě vymažu z paměti
a nechám tě rozplynout se v dáli,
těžce potlačím slzy dojetí
a vzpomínky, které mě kdysi hřály.
Zapomenu na ten sladký polibek,
o němž jsem snila denně.
Že láska je zvláštní srdce výrobek,
to uznávám, ač překvapeně.
Přečteno 360x
Tipy 7
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Psavec, divoska_jaja, CORONATION, ziriant, CULIKATÁ
Komentáře (0)