Na-há
Stojím před Tebou na-há
Na jméno se nikdy neptej
Jsem ve Tvé kůži zrádná
jen mám takový dojem...
Dívej se a neříkej nic
Víc Ti dovolit nesmím
Zastav v sobě chtíč a
vejdi prosím dovnitř...
Nabídni mi jen co opravdu
žádám.Nechtěj se milovat
hned.Vidíš že jsem na-há...
Drž se zpátky od mého těla
a neříkej mi nic.Nemohu Ti
patřit celá,tak na co čekáš
jdi pryč...
Jsem na-há nic víc...
Přečteno 442x
Tipy 16
Poslední tipující: Chico1, Bíša, betmen71, Linzerka, Psavec, Vanilková Ninja, labuť, CULIKATÁ, CORONATION, modrá..., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)