Elvíra
Chuť, polibek upírů,
pleť hedvábným rounem,
a negližé na míru,
v úsměvu nestoudném.
Dlouhonohá Elvíra
víčka bílých květin,
se zbraní mušketýra,
moje ze dvou pětin.
Denně pro ni umírám,
úděl Prométheův,
dlouhonohá Elvíra,
malý zázrak v LEU.
Na křídovým papíře,
srdce láskou plesá,
špitám slůvka Elvíře,
lásce za šedesát.
Komentáře (2)
Komentujících (2)