Zoufalství
Zažít zklamání
Zažít žal
Života zoufání
Hořký pohár plný po okraj
Zničit touží to zlo
Kdo lásku prohrál
Uhasit musí její žár
Komu to pomohlo
Kdo nemyslel a hrál
Cizí srdce v sázku dal
Nakonec někdo jiný zůstal sám
Přestože nehrál .......jen miloval
Přečteno 404x
Tipy 13
Poslední tipující: hezule, Ejí, bares43, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Květka Š., Bíša, nejsembásník
Komentáře (4)
Komentujících (4)