Kam se ty oči dívají?
Kam se ty těkavé oči dívají? Teď.
Kudy ho provázejí v myšlenkách?
Na křídlech, lásko má, za ním leť,
přiveď ke mě po mých pěšinkách.
Rubínem vína úzkosti rozpouštím,
a každým douškem stesk se rozplývá.
Že pouští vyprahlou ráno budu, vím,
trpká chuť času,co tak kvapem ubývá,
spřádá vlezlých vzpomínek pavučinu.
Tyranů, do kterých za soumraků padám,
a neodbytnou představu zas svěřím vínu.
Kam se ty těkavé oči dívají,teď? Hádám.
Přečteno 668x
Tipy 53
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, vodnař, Dota Slunská, René Vulkán, Juraj Hrom, Jeněcovevzduchukrásného, Vanilková Ninja, Zorenka Ježková, bobi bobie, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)