Holky díky za krásný výklad,ale nemohu
si pomoct,mě se tam jiné znamení tak
nějak nerýmovalo,než stín-štír...
Tak proto :-)))
18.05.2010 09:22:00 | Kett
Jó štíři-ty to s holkama umí,viď Kačko a nebój,Ti v lidské podobě nejsou vůbec tak špatní:)))a nejsou vůbec jedovatí-tedy většinou:))
18.05.2010 09:00:00 | CULIKATÁ
Štír... v encyklopedii - noční pavoukovec, jenž napadá svou kořist a paralyzuje ji jedem, který do ní vstříkne dlouhým zakrouceným ocasem, který používá jak pro obranu,tak pro zničení protivníka. Jeho štípnutí je někdy osudné. Téhle věty bych se držela:-)... jsou jen dvě možnosti, co se jich týká... buď rychle zdrhnout/pokud jsi citlivá, protože jejich jedovatý ocásek má zničující dopad/ anebo rychle zdrhnout:-)... je to něco mezi orlem a škorpionem:-)
K.
18.05.2010 08:22:00 | Žqáry