Ne, milovat smysl nemá
Anotace: Někdy člověk miluje i když ví, že láska stejně jednou dojde konce jenom si to nechceme připustit. Má pak smysl milovat?
Ne, milovat smysl nemá,
ne jedno straně...
Taková láska není cenná...
...a často žene slzy přes Tvé dlaně.
...a sůl zdobí Tvé oči,
když Ti kapky slz rty smočí...
...a vzlyky do temné noci,
když bojovat s láskou není ve Tvé moci...
Co máš dělat dál?
Jak snášet ten věčný žal
a smutek?, který srdce drásá,
když v Té kterou miluješ není Tvoje spása...
Přečteno 346x
Tipy 14
Poslední tipující: la loba, mauvais-ange, dream in emptiness, Never, Laivindia, Rakasteta, L. Šebestián Borský, Bíša, Jajja, Ejí
Komentáře (2)
Komentujících (2)