Hledání slov
Anotace: dnešní pocity po probdělé noci
Chci báseň lásky psát,
však myšlenky mé temné jsou.
Jak rytíř z pohádky snažím se rvát
za lásku svou.
Chlopně v hrudi kmitají
jak křídla motýlí
a já rýmy snažím se prosekat
k tomu slovu - milovat.
ten hvozd se rozpíná
jak vesmír,
všude samá tma,
kudy vede cesta ven ?
Naštěstí vidím tě každičký den,
a vždy jak hvězda zářící
svou krásou naplníš mě nadějí
a já procitnu - byl to jen sen.
Celý rozespalý chci ti říct:
Já tě miluji,
přitisknuv k tobě,
v krvi mé láva se bouří,
srdce raněné,
polibkem tvým se hojí,
vůně Tvého těla,
smysly mé zažehne,
já Tě miluji
Přečteno 364x
Tipy 9
Poslední tipující: Danilo, Jats, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)