Čisté zrcadlo
Jsi čistá jak ranní rosa,
rozpouštějící se na noze,která je bosa.
Jsi moje naděje,
ja vlak a ty koleje,
jsi maják v zkažené době,
když je mi nejhůř,dívá se k tobě.
Jsi nekonečné moře,
z přílivem a odlivem se měním.
Jsi jak vůně co mate hravě,
nadechnu se,zatočí se mi v hlavě.
Proto ve vášnivém pojetí,
podlehneš ráznému obětí.
Jesli to bude trvat dlouze,
promiň něžně tě rozdrtím,když se utápí v touze.
Pro někoho být přítelem a zároveň milován,
Je největším pokladem,který může být darován.
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (3)