Psaníčko
Anotace: keckovo brebentění:)
Vodním řečištěm posílám list
chytneš jej nesměle,budeš číst
píšu něhou srdce psaní
pouze Tobě zakotví v dlani
útržky dalekých životních cest
nechám odvážně po proudu vést
potokem myšlenek
lásku zabalíš do plenek
vykročíš štěstí vstříc
-můžeme snad chtít víc?
Přečteno 504x
Tipy 53
Poslední tipující: Antares, Labanda, čokoládka, Zbunik, Čoki, divoska_jaja, poustevník Jirka, Niky88, Bíša, Iv, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)